Statistikk

På min bildeside på Pbase som jeg har hatt en stund er det visst mange som har vært innom. 973719 har klikket inn på bildene mine inntil i dag. Faktisk hadde jeg aldri trodd at det skulle være mulig, men jeg har jo sett at tallene langsomt kryper oppover.
Hver gang jeg legger ut nye bilder hopper tallet opp de nærmeste dagene for så å roe seg ned igjen.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: