August er på plass

Bildet er faktisk fra i går kveld, men høstfølelsen er like sterk i dag som i går her i Halden.
Det som gjør denne måneden bra er at jeg har ferie, kona også heldigvis. På bordet foran meg ligger det en billett med destinasjon Izmir. Skal ikke bli vondt det nei. Fra Izmir er det bare en kort kjøretur til Kusadasi og vårt faste hotell – AliBabam. Det skal bli late dager med spaserturer, dykking og god tyrkisk mat. Efes eller Altintepe hører også med til kosen. Etter en uke får vi besøk av barn og barnebarn med respektive. Moro når familien samles på ferie. Da blir det tur til Efesus, Pamukkale og diverse andre steder.

Jeg ser også frem til å gå på slike markeder. Lukta av frukt og grønt flyter ut over plassen iblandet duften fra kryddersorter av alle slag. Her er det solmodne tomater og appelsiner. Smaken blir ikke helt som den «perfekte» frukten vi har i våre disker hjemme, men pytt det får gå. I hagen på hotellet vokser det bananer og store klaser tynger ned grenene. De siste åra har det blitt noen turer hit og jeg føler virkelig at dette er et slikt sted jeg kunne tenke å slå meg ned som pensjonist. Relativ kort vei hjem til Norge også.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: