Havskilpadder og Tyrkia

Forrige uke hadde Dagbladet en artikkel om bevaring av havskilpadder i Tyrkia og i dag fikk jeg en hyggelig henvendelse på bloggen om jeg kunne skrive litt om dette også. Siden jeg pr. i dag ikke vet noe om det bortsett fra det lille jeg fikk fra media forrige uke, må jeg jo lese litt om det. Tyrkia er et land jeg liker godt og det er artig å vite mest mulig om det og hva som foregår så nå blir det bare å lese seg opp på det temaet.
I mellomtiden finnes det en side som heter Green Power. Se gjerne på den og der kan du melde deg på tur for å være med å hjelpe til med å bevare utryddningstrua skilpadder.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: