Kategorier
Festival

Blue King Brown på H2H-festival

Denne helga pågår det en festival på Krokstrand som ikke er som alle andre festivaler. Alle som opptrer og jobber ellers på festivalen gjør dette gratis. H2H (Tom Andreassen) har i mange år drevet med veldedighetsarbeid mot gatebarn i Romania. De siste åra har det skiftet mer til å omfatte utdannelse for de unge som ikke har råd. Etter fjorårets festival kunne Tom og H2H sørge for at 31 rumenske ungdommer fikk støtte til å ta en utdannelse.
Dessverre er det ikke så mange som finner veien ut til Krokstrand, det burde ha vært mange fler. I går spilte det kjente australske bandet Blue King Brown der og det svingte bra. Gruppa Motvind er heller ikke ukjent og burde trekke mange mennesker.
På bildet ser du Natalie Pa’apa’a fra Blue King Brown.
Du kan se mange flere bilder fra festivalen her.


Av Jens-Chr

66 år og dagpendler. Reiser mye i jobben og har alltid med meg kamera for å ta bilder. Til daglig jobber jeg i Axiell Norge (tidl. Bibliotekenes IT-senter AS) i Oslo og steller der med biblioteksystemet Quria og Mikromarc og webportalen Arena.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s