Mandag kveld

Dagen går fort og igjen er det tid for å køye. I kveld har jeg vært hos venner på Skøyen og inntatt en fortreffelig middag. Hummer og sushi til forrett og en nydelig fiskegryte til hovedrett. Det hele toppet med is og bringebær.
Fram og tilbake benyttet jeg 20-bussen og det er moro å ta den. Buss er noe jeg sjelden benytter i Oslo, for det meste går jeg opp og ned til byen, men det hender trikken blir benyttet. Folk stiger på og går av, det snakkes i telefoner og det er mye man får med seg som ikke skulle ha vært for mine ører.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s