Garantert kvalitet – på død?

Garantert kvalitet

Jeg røker ikke selv, men nede på uteserveringa tvers over der jeg holder til i Oslo er det jo noen som fortsatt røker litt.

«Røkning dödar» står det og det forteller meg at her har det vært noe Harry-handel på gang. Norske avgifter har ikke blitt betalt som de skal:-) Myndighetene vil jo gjerne ha mest penger av deg før du dør så avgifter er viktig. Hadde de vært så bekymret for helsa de så hadde det vel vært totalforbud mot dette?
Finnes det noe i det hele tatt som forhindrer død? Jeg har aldri hørt om noen som har drukket melk og overlevd. Statistikk er herlig, det kan misbrukes til alt.
Next heter merket, var faktisk ukjent for meg, men det «neste» de reklamerer med er at dette er garantert kvalitet fra Next.
Det er ikke sunt å røke, men når jeg ser hvor mye rart jeg puster inn ved å bo i Oslo sentrum så kan man virkelig lure på hva som er værst. Asfaltstøvet kleber seg til vinduer, karmer og gulv og dette puster vi også inn alle sammen. De som røker får jo dette i tillegg. Dette støvet er jo bare det vi ser, hva med alt som vi ikke ser?
For ikke så lenge siden pratet jeg med en helsefanatiker her inne. Han jogget opp og ned Karl-Johan og jogget dermed forbi Jasmin og uteserveringa. Jeg mente jo at han burde gå inn, ta seg en øl og en røk i stedet for å jogge opp og ned i denne suppa med forurensning. Han forstod ikke spøken:-) Jeg lurer virkelig på hvor mye helse det er i en joggetur langs Trondheimsveien(nedre del) i Oslo. Eksos og annen forurensning henger som et lokk over byen og der trimmer man. Lurer man seg selv tro?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: