Enda en helg…

Boboli

er over og jeg er tilbake i Oslo. Kona har jobbehelg og denne gangen var det fredag kveld, lørdag kveld, søndag formiddag og natt til mandag som enda gjenstår. Når jeg er ukependler blir det jo ikke mye anledning til å krangle om ting:-) Heldigvis slipper vi krangling og kan kose oss. Lørdag formiddag dro vi en tur til byen og tittet på Porschene i gågata og deretter ble det lunsj på den Italienske lunsjrestauranten i sentrum. Halden har fått sin egen lille italienske lunsjrestaurant som serverer utmerket mat. Det har blitt noen besøk der og problemet er at jeg ikke kommer meg videre i menyen, men alltid stopper ved Boboli. Kokken er italiensk så maten er ekte selv om råvarene antagelig kommer fra Norge. Det surrer italiensk i restauranten hele tiden og man får litt sydelig følelse av det. Maten smaker utmerket og stedet anbefales på det varmeste. Ta en tur hit. Restauranten finner du i tverrgata mellom Svenskegata og Storgata(gågata), jeg lurer på om den heter Teatergata her også?

Manglende underlag

Vel inne i Oslo gikk jeg en tur ut i sommerværet. Nå ja, helt sommer var det nok ikke, men den kommer vel også? I Sofienbergparken var det tivoli, men ikke mye mennesker så det ut som. I helga har det vært marked i parken, men det meste var borte så de har nok pakket ned.

Denne søppelkasse står på skjeve og det er ikke rart når man ser på underlaget den er satt på. Med slikt underlag er det ikke mulig å sette opp noe som varer. Merkelig at slike ting ikke blir vedlikeholdt, men som vanlig finnes det vel ikke penger eller ansatte som vil gjøre slikt arbeid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: