Sengelektyre

Det går mye i tyrkisk hjemme for tiden og det er ikke noe rart siden sommeren nærmer seg med stormskritt. Vi var akkurat en tur i Tyrkia og da ble det igjen handlet inn noen tyrkiske ukeblader. Senere i sommer skal vi som vanlig tilbringe et par uker på vårt faste sted i Kusadasi.

Hver kveld benytter kona sjansen til å stave seg gjennom teksten og ordbok benyttes flittig.
En ting som er litt merkelig med den nye ordboka var at vi måtte til Tyrkia for å finne en norsk-tyrkisk/tyrkisk-norsk ordbok. I Norge hadde de bare mellom engelsk og tyrkisk og det var samme forlaget også, men den norske utgaven føres ikke i Norge??? Vi har spurt i mange bokhandlere også store sådanne i Oslo, men nei den norske utgaven hadde de ikke.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: