Sesongen starter

Vasking av campingvogn

Så er sesongen i gang igjen. Grill(k)os står for døra. Svidde pølser, brente biffer og alt som hører sommerlivet til nærmer seg med raske skritt.

Å vaske vogna er første sats i denne sommersymfonien som ikke mottar noen statstøtte. Vannet renner og møkka fordrives. Utrolig hvor mye som samler seg på vogna i løpet av et år. Egentlig burde vi ha bunnstoff på taket av vognene. Med all den nedbøren vi har står det konstant fuktighet på toppen og da gror skjell og ruer, iallefall gjør det jo på en båt som ligger i vannet. Bunnstoff hadde kanskje hjulpet slik at vogna lettere hadde sklidd gjennom sommeren med all dens merkelige nedbør?

Så kommer vi til den noe mer kraftige sats nr. 2. Slik kan den se ut:
http://vimeo.com/11378927

Å sette ut stenger, få de til å stå, henge opp duk og diverse… er noe som virkelig kan slite på en dirigent som ikke har sett partitouret siden sist sommer. Satsen kom i mål den og det til nesten stående ovasjoner:-) Lyden var nesten som en klappsalve fra et stort publikum og så var det bare skyene som slapp fra seg en masse bøtter med vann og bunnstoffet var enda ikke på plass.

Ja ja sommeren er i gang.

Resten av symfonien utspiller seg i løpet av noen korte hektiske sommeruker og jeg får komme tilbake til hvordan de enkelte satsene fremføres.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: