Grand Prix

Jeg vet ikke helt om jeg synes noen av melodiene var så veldig bra. Selve sendingen så jeg ikke på, men tittet litt på opptaket etterpå i kveld. Musikksmaken min ligger på et helt annet sted enn slik musikk, men god musikk fenger, bare ikke her. Man hører utrolig mye bra musikk hele året, men det virker som det er tørke på det området når mpg går av stabelen. Løvland er en sikker låtskriver og kveldens antatt beste låt gikk heldigvis videre. Fremføringen virket ok og Maria Arredondo gjorde en god jobb i mine ører. Lykke til i finalen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: