Katter og fisk

Katta vår, Rampus bærer navnet med rette og han er en katt full av hyss. I dag holdt jeg på å forberede røkt kolje til middag hjemme og etter å ha satt på kjelen var jeg en liten tur inne i stua før jeg gikk tilbake til kjøkkenet. Stor var overraskelsen da jeg så at Rampus hadde lagt seg til rette på benken og nistirret på gryta hvor fisken lå og trakk seg. Selvfølgelig måtte den gå ned, noe den ikke var helt villig til:-)
Resten av tiden stod den ved bena mine og gned seg mot leggene. Rampus mjauer ikke, han prater eller knirker som vi kaller det. Jeg kan godt snakke til katta og den svarer.
Det ble fisk på Rampus og på Prinsessa, som søstera hans heter.
Etter middag var han tydligvis i det takknemlige hjørnet og da jeg slo meg til i godstolen med siste fotobladet hoppet han opp i fanget og la seg godt til rette. Der lå han lenge og jeg måtte leses bladet over hodet på katta. Av og til reiser Rampus seg opp og stanger meg i ansiktet. ikke hardt, men mykt og forsiktig. Etter å ha gjordt det noen ganger legger han seg ned igjen.
Katter er herlige dyr og den kosen det er å ha den varme pelsdotten inntil seg må jo oppleves. Katta maler, knirker og stanger. Det er nok tydelig at den koser seg.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: