Kveld i Oslo

Man merker veldig godt at klokka er stilt tilbake til vanlig tid. Kveldene har blitt mørkere og følelsen av mørketid kryper inn på en. Nå blir det jo aldri slik som i nord og godt er det. Jeg synes de nordligste delene av landet er flotte, men mørketiden er ikke noe for meg som er oppvokst sørpå med lys rundt meg omtrent hele året. Jeg besøker ofte de nordligste landsdelene og midtvinters når store deler av områdene er mørke så kjenner jeg at kroppen er konstant trøtt.
Nå er det kveld i Oslo og mørket har sevet innover byen. Jeg tok med kameraet ut en liten tur og dette ble resultatet.
Bildet er tatt med Canon 7D og 50mm f1.4.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: