Onsdag morgen

Marked

Gårskvelden gikk stille og rolig for seg og vi gikk først en tur på det lokale markedet her i denne delen av byen. Vi trodde det var et ganske lite område, men igjen så vi hvor populære slike markeder er blant lokalbefolkningen. Dette er nok også grunnen til at vi sjelden ser noe særlig utvalg at frukt og grønt i butikkene her. Alt slikt kjøpes nok på det lokale markedet. Folk dro på trillebagger og små traller med frukt og grønt. Den lokale kjøpmannen har nok problem å stille opp mot en slik konkurranse.

Saftige tomater
Saftige tomater

Her er det et lite glimt fra markedet rett bak hotellet.

Ladies Beach

Senere ruslet vi en tur ned på Ladies Beach og bestemte oss for å spise der. Vi prøvde et nytt sted og maten var grei, men ikke noe mer. Det var en liten nedtur i forhold til de andre stedene vi har spist.

Morgen igjen

Enda en gang har det blitt morgen og jeg sitter nesten alene her nede på verandaen i hotellet. Himmelen er blå og sola skinner ned i svømmebassenget. Kona slapper av på rommet enda og de andre kommer ikke ned på en stund de heller. Frokosten er dekket frem til 10:00 så det er plenty av tid til å spise frokost. Selv nyter jeg en kopp te og klaprer i vei på denne bloggen. Deilig med ferie!

Denne dagen er et helt ubeskrevet blad enda, men kona ytret et ønske om å bade på Ladies Beach i dag, og da blir det sikkert slik.

Solnedgang over Ladies Beach
Solnedgang over Ladies Beach

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: