Ladies Beach

Ladies Beach

Vi har hatt en flott dag på Ladies Beach i dag. Vannet holder en temp på ca. 26 og det aldeles deilig. Nå på ettermiddag er vi tilbake på hotellet og skal slappe av før vi går en tur inn til byen i kveld.

Pidet – tyrkisk minipizza

Etter besøket på Ladies Beach stoppet vi på vårt faste pidet-sted nede ved stranda. Vi har vært der så mange ganger at vi blir gjenkjent i det vi næmer oss restauranten og vi blir meget høflig invitert inn. Maten og servicen er meget bra.

Daniel venter på maten
Daniel venter på maten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: