Samos

Det har vært en lang dag, men endelig kom vi frem. Dagen startet fra leiligheten i Oslo kl. 03:00 norsk tid og da gikk turen til Gardermoen. Etter å ha plassert bilen på en parkeringsplass der oppe tok vi shuttlebussen inn til terminalbygget. Alt fungerte greit og da flyet tok av litt over 07:00 begynte jeg å forstå at det var ferie på gang.

Vel fremme på Samos merket vi varmen og en ting til. Jeg kan aldri være anonym noe sted. Da vi stod og ventet på baggasjen var det noen som ropte Jens-Chr. og det var ikke kona, hun hadde jeg kontroll på da hun stod ved siden av meg. Jeg tittet overrasket over på andre siden av båndet hvor ropet kom fra og der stod det familie. De hadde vært på samme fly fra Oslo, men vi hadde ikke sett hverandre der. De skulle også videre som oss, men til Patmos og ikke Tyrkia, dit vi skulle. Verden er ikke stor.

Nå sitter jeg her på Ali Babamhotel og nyter varmen som sniker seg inn i hver pore av kroppen.

Vi måtte vente noen timer på Samos, men det gjorde ingenting. Vi koste oss og ruslet rundt. Mat ble det også tid til.

17:00 gikk ferga og da var det enda en passkontroll og helsekontroll før vi gikk ombord i ferga. Svineinfluensa er noe de har hørt om her og vi har flere ganger i dag passert varmekamera som sjekker om folk har feber. Å se seg selv i varmekamera var ingen stor opplevelse, man ser enda rarere ut enn man tror:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: