Rampus i morgensol

Kattene våre er alltid tidlig i gang og vil ut. Prinsessa stikker av med en gang, men Rampus blir alltid sittende litt på trappa å fundere over verden utenfor. Den tar gjerne også en tro tre turer bort til bena våre og smyger seg rundt dem noen ganger før han rusler avgårde.

Rampus i morgensol
Rampus i morgensol

I dag satt han seg til rette på trappa og jeg ruslet inn etter kameraet for å prøve å ta et bilde. Han satt så rolig og bare nøt morgensola og da jeg gikk inn ble han like godt med meg inn igjen. Ikke noe morgenstress med den katten nei. Så her sitter vi da og nyter en stille morgen sammen mens Discovery HD viser solopgang fra forskjellige steder i verden.

Total avslapping
Total avslapping

Slik ligger Rampus rett ut på gulvet og de siste 10 min. har det ikke vært bevegelse i ham i det hele tatt, Jeg ser at han lever fordi magen hever og senker seg når han puster. Tenk å ha slik kontroll over armer og bein:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: