Travel og fin helg

Det var konfirmasjon på Gressvik i helga og en nevø av meg som heter Stian var med på det. Været var flott og rammen rundt der hele ble meget bra.

_mg_8300
Stian konfirmeres

Stian er ellers veldig opptatt av musikk og på festen etterpå hadde gruppa han er med i konsert for oss. De er i alderen 14-16 år og er nesten en liten kopi av Blues Brothers. De spilte Shadowslåter, Blues og trad. rock. Til og med en Hendrixlåt gjennomførte de meget bra.

Spilleglad gjeng
Spilleglad gjeng

Det er også en jente på med på keyboard, men hun er akkurat utenfor bildekanten til høyre.  Det svingte skikkelig av den gjengen og Stian spiller bass. Jeg synes det er gøy å høre unge spille musikk og ikke slik bråk og vræl som enkelte kaller musikk. Jada, jeg vet at jeg ikke er ung lenger, men jeg må få lov til å like eller ikke like musikk. Disse spilte derimot musikk som folk ble glad av. Du kunne se på de at de likte dette og familien til Stian vugget med og trampet takten.

Jeg håper virkelig det går bra for de fremover og at de kan fortsette å kose seg med dette. Til tross for den unge alderen syntes jeg de gjorde en veldig bra spillejobb. Ikke alle låtene var like enkle å spille og innimellom glapp det litt her og der, men hva gjør vel det?

Uansett – lykke til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: