Toyota Prius

Prius i norsk natur
Prius i norsk natur

Jeg har hatt Prius siden januar i år og er meget fornøyd. Den har straks gått 20000km og burde hatt sin første service, men det tar jeg neste uke når jeg er tilbake i Oslo.

De siste ukene har bilen fått prøvd seg i svært forskjellige værsituasjoner og har taklet det alt sammen uten problem. Kombinasjonen av strøm og bensin virker meget bra og den er billig i drift. Selv kulde og snøstrom har ikke fått bilen til å oppføre seg rart og den er god til å ta seg frem. Jeg har piggfrie vinterdekk på og med det føret som nå har vært i nord har den sittet som klistret til veien. Nå har jeg riktignok ikke prøvd å leke rallysjåfør, men det har ikke vært problem å holde fartsgrensene selv under til dels dårlig kjøreforhold. Isete bakker og snøføre har den klatret greit opp og av og til blinker det veldig på dashbordet når den forteller at hjula ikke ruller i takt. Antispinnen hjelper meget godt.

Førateintrykket av bilen er altså meget bra og min tidligere erfaring med Toyota Avensis har ikke fått noen knekk etter overgang til denne modellen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: