Puslespill

Puslespill
Puslespill

Ved juletider fikk jeg et puslespill som jeg har kost meg mye med. Jeg reiser jo mye så det er heller ikke så veldig mye tid jeg kan bruke på det, men enkelte brikker detter på plass nå og da. Nå er faktisk det meste på plass og det går lettere for hver dag å finne brikker i og med at det blir færre å velge blant.

I kveld har jeg sittet her i lengere tid og lagt brikker og det er trening av tålmodigheten å holde på med dette.

Nå håper jeg bare at alle brikkene er på plass:-) Jeg skal legge noen til i kveld og deretter se om jeg kan rekke resten i morgen kveld. Hadde vært moro å bli ferdig før turen nordover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: