Finnmarkturen nærmer seg

Bilen er nesten ferdig pakket og haugen med skjorter er enorm. Når man skal være en måned på veien trenger man litt klær og det er ikke like enkelt å få vasket overalt. I morgen blir det vanlig kontordag og torsdag formiddag starter turen.

Torsdag morgen setter jeg kursen mot svenskegrensa og skal tråkle meg oppover gjennom Sverige og Finland frem til norskegrensa ved Neiden. Det er faktisk det tiende året på rad jeg gjør en slik reise. Veien er lang og det tar noen timer å kjøre nesten 2500 km. Første stopp er alltid Östersund hvor jeg pleier å ligge på SAS-hotellet. Neste dag går turen til Kalix og hotellet der. Ved å dele turen i tre på denne måten fungerer det utmerket å kjøre til Kirkenes. I år var det ikke mulig å få rom i Kirkenes fra lørdag til søndag pga en stor konferanse så jeg må drøye litt ekstra på veien denne gangen. Da blir det muligens en overnatting i FInland også.

De neste ukene frem til 7. mai skal jeg være i nord og da blir det å kjøre hjem for å være med på konfirmasjon til barnebarnet mitt.

Reblog this post [with Zemanta]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: