Drammen onsdag kveld

UNG 3.0 messa har gått veldig bra i dag og det har vært mye folk. I alt deltar ca. 250 på arrangementet. Hotellet er bra, servicen topp og alt fungerer som det skal, iallefall for meg som utstiller. Foredragene er bra for deltakerene er veldig fornøyd når de kommer ut fra samlingene. På Netvibes kan du følge med på UNG 3.0

På en slik messe er det selvfølgelig at data og dens muligheter står i fokus. Det blir spillenatt i kveld/natt og det er nok en god del som benytter anledningen til å prøve ut en del spill. Selv tror jeg at jeg står over og heller tar en tidlig kveld på rommet. Man blir virkelig sliten av å stå en hel dag på en slik stand og hodet surrer nå.

Powered by ScribeFire.

Reblog this post [with Zemanta]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: