Canon EOS 500D

Canon Inc.
Image via Wikipedia


I dagens VG kan vi lese om Toralv Østvangs første møte med Canon 500D. Enda et kamera fra Canon med full HD-video på 1080p. Kameraet er ikke fullformat slik som 5D, men er antagelig bygd over lesten til 50D. Prisen blir dermed også under halve prisen i forhold til 5D. Dette blir nok en slager fra Canon. Gleder meg til å lese mer om den og se den i butikken i mai måned. Canon ødelegger stadig økonomien min:-)

Det er helt klart at et slikt hus som dette absolutt er verd å se nærmere på. Når man kan få et kombinert speilreflekskamera og HD-videokamera til under 10.000,- så blir det interessant.

Tekniske finesser: 15,1 megapiksler, ISO-omfang 100- 3200, med mulighet for å kjøre ukalibrert på opptil ISO 12 800, serieopptak med inntil 3,4 bilder i sekundet, 3-tommers høyoppløselig lcd-skjerm på 920 000 punkter, integrert støvrensesystem og Digic 4-bildeprosessor med 14-bits bildeprosessering.

Reblog this post [with Zemanta]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: