Katter

img_1694Slik har katta vår det. Egen dyne av geiteskinn. Begge kattene er noe bortskjemt og har det ikke som katter flest. Kona er veldig nøye på maten de skal ha og pelsen blir jo flott også. Fordøyelsen er bra og kattene er et eneste stort smil hele døgnet. Her ligger Prinsessa og slapper av i stua og da er det en selvfølge at butleren brer over dyna.

Det er noe så fredelig med slike dyr og man blir så glad innvendig. Når jeg kommer hjem på helgene kommer de begge to og vil ha plass i fanget eller på nakken. De maler så det durer og prater som en foss.

I boka Kafka på stranden som jeg nettopp har begynt på er det en som kan snakke med katter og det hadde av og til vært moro å ha en slik evne. Hva tenker en katt som kveiler seg rundt nakken din og småbiter i øreflippen?

Vi har hatt kjæledyr i mange år og det har både vært hunder og katter. Man blir virkelig glad i slike skapninger.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: