Snart er det sommer igjen:-)

Like leiebiler

Igjen har jeg sittet noen timer og ryddet i bilder og jeg kom innom turen til Tyrkia for 2 år siden. Her har vi stoppet på vei ned til Kusadasi. Vi kjørte fra Istanbul tvers gjennom en stor del av Tyrkia (ca. 800 km) for å komme til Kusadasi. Kjøreturen var absolutt spennende da kjøremønsteret er litt uvant for oss som er vant til overregulert trafikk. Heldigvis har jeg kjørt leiebil i mange forskjellige land pga av jobb og ferie og ved å følge trafikken og ikke prøve å tillempe norske regler, fungerte alt utmerket. Turen gjennom Tyrkia var flott og vi fikk se mange forskjellige byer og landsbyer. Ikke minst syntes barnebarna at det var gøy å se hvordan andre lever. På rene pakketurer blir det ofte ikke til at man treffer den «ekte» lokalbefolkningen, men her stoppet vi i indre deler av landet hvor det ikke var vanlig med så mange turister.
Siden har det blitt flere turer dit og nå venter vi bare på at det blir litt varmere ute før vi setter turen ned til hotellet vårt igjen. Denne sommeren blir det også to besøk hit ned og det er greit å reise med Ving til Izmir. De selger seteplass på flya sine og den prisen kan konkurrere med andre måter å komme seg dit på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: