Vinter

_MG_3096, originally uploaded by jechstra.

Hvitt belegg på bakken og hvitt overtrekk på bilen. Jeg har ikke sjekket temperaturen ute, men det ser kaldt ut. BIldet er fra området ved Lakselv vinteren 2008. Sjelden vi ser så fin vinter her i søndre Østfold, men man kan jo håpe. Det som ødelegger for vinteropplevelsen er den elendige slapsen som kommer etter hvert snøfall. En dag eller to med kulde blir alltid etterfulgt av varme og slaps og deretter fryser det på igjen. I mellomtiden har heller ikke brøytebilene vært ute og det blir omtrent umulig å kjøre og ikke minst parkere. Slik er det å bo i vinterlandet Norge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: