Oppussing av gangen

Denne helga holder jeg på med gulvet i hallen og det skal legges vikingpanel.

Gammel belegg
Gammel belegg

Slik ser gangen ut før jeg begynner på gulvet. Først må alle listene ned fra dørene, men det er fort gjort da de ikke er spikret fast, men bare så vidt nestet på plass etter at de ble malt tidligere i uka. Gulvet er støvsugd og det lille som står igen flyttes inn på et av soveromma. Det gamle gulvet lar jeg ligge for det består av limte trestaver og er ikke så lett å brekke opp. Dessuten er det nok høyde å gå på også. Det nye gulvet bygger 1 cm, men det fortsatt god klaring til tersklene.

Pirk i hjørnene
Pirk i hjørnene

På bildene under begynner det nye gulvet å ta form. Burde være mulig å få det til i dag, men det er ikke lett når man er helt alene om det. Det er bedre når noe står på det nye gulvet når jeg skal presse staver på plass. Det første hjørnet er nok det verste med sine vinkler og en buegang inn til stua som jeg ikke orker å demontere. Der skar jeg av 1cm nederrst på lista og det fungerte utmerket. Gulvet skled rett inn under lista uten problem. Et problem mindre.

Jeg må prøve å bli ferdig i løpet av dagen så ser det litt penere ut til gjestene kommer i kveld.

Nytt gulv
Nytt gulv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: