Brann i Oslo

I helga har aviser og nyheter vært opptatt med brannen i Urtegata i Oslo. Det er veldig tragisk når slikt skjer og som Thon sa, pyromaner kan man ikke beskytte seg mot. Nå er det jo enda ikke bevist at noen står bak, men trolig er det nok påsatt.
Selv har jeg en leilighet i nabokvartalet der og vi har også vært utsatt for branner de siste åra. En gang var det ganske alvorlig og jeg hostet i flere dager etter å ha sprunget ut gjennom røken fra brannen. Den gangen hadde noen tent på en lenestol som var satt ut i gangen. Hvordan kan man beskytte seg mot slikt? Heldigvis ble det ingen katastrofe hos oss, men når skjer dette om igjen?
Enkelte mennesker får glede av å skade andre og uansett klarer man aldri å beskytte seg mot dem, dessverre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: