Camping i november

Kveld i campingvogna
Kveld i campingvogna

Stillhet, ja nesten da, TV står på med Discovery så helt tyst er det jo ikke. Lyden er svak og jeg nyter hvert minutt her oppe.

Her oppe er Skeikampen hvor vi har en campingvogn. Den brukes altfor lite og jeg fant ut at et par dager med fri fra jobben var vel fortjent og da satt jeg kursen hit. Ute er det mørkt, stjerneklart, -3, litt snø og jeg er bare 300 meter unna Paradis. Joda jeg er nesten i Paradis, ikke fordi det føles slik, men rett nede i bakken her ligger Paradis. I allefall står det slik på skiltet og da ligger det nok her.

På bordet sees min MacBook Pro og et par eksterne disker med bildebaser. I to dager kan jeg slappe av, gå turer og bare nyte roen. Gjett om jeg gleder meg. I morgen tidlig må jeg en tur opp på taket for å måke litt. Siden det var så lite snø var det ikke nødvendig å ta det i kveld. Faktisk er det mye mindre snø her enn det pleier å være på denne tiden. Nå skal kvelden nytes med surfing, nytrukket kaffe og nytt fotoblad. Fjelltur kan være topp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: