Tirsdag 11. nov 2008

I går var det faktisk mandag og den forsvant fort. I det ene øyeblikket regnet det for i det neste å la sola skinne på oss. Jeg tok en noe kort dag på kontoret i går og ruslet hjem, men kunne fortsette med kontorjobben hjemmefra takket være internett og telefonsystemer som ikke bryr seg om hvor jeg befinner meg i verden. Slikt er faktisk ok, bare det ikke misbrukes slik at fritiden også blir ødelagt.
I dag skal jeg ha hjemmekontor og kan sitte her og teste det jeg skal, samt svare på alle telefoner som måtte komme til min kontortelefon. Etterat vi innførte IP-telefoni på jobben har vi fått en del nye muligheter, men også en del nye problem. Systemene virker ikke alltid like sikre, men da blir det jo nye og interessante problem i stedet. Et stort problem kan være kunder som skal ringe inn og som ikke kommer frem. Det er mere skremmende, men man får håpe at det ikke skjer ofte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: