Gamle skjulte sannheter blir etterhvert åpne sannheter. Nå viser det seg altså at amerikanerene løy om atombombene etter flytstyrten ved Thule-basen på Grønland 21. januar 1968.
Den gangen opplyste de om at alle bombene var funnet, men nå viser det seg altså at en mangler fortsatt – 40 år etterpå. Jeg er ikke forundret over at de løy, man vet jo at alle land lyver og bedrar både sine innbyggere og andre land. Det er vel derfor spionvirksomheten alltid har blomstret i den frie verden også. At man i andre land med totalitære regimer har egne agendaer for hva som skal offentligjøres er ikke noe man blunker over engang, slik er det jo der. Nå har det da vært radioaktivt avfall i områdene der oppe i 40 år og det skal bli moro å se om den noen gang blir funnet. At de også holdt Danmark for narr den gangen da de lette etter bomben viser bare hvor råtne slike mennesker er i sin innstilling til andre. Man får jo håpe at bomben blir funnet eller er den kanskje funnet av Russland eller gamle Sovjet for lenge siden?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: