Paradis


IMG_1967

Originally uploaded by jechstra

Stedet heter så og det er koselig der. Vi går ofte hit ned når vi går kveldstur. Hvorfor det heter Paradis har jeg ingen aning om, men det tar oss bare 10 min. å gå dit. Ved vannet er satt opp benker og griller slik at det er en del som samles her for kos. Nå er hele området og skogen rundt i ferd med og ødelegges da det graves ut overalt. Hytter skal bygges og stor gater av ryddet skog er allerede ferdig. Det står fortsatt plakater her om salg av tomter og hytter, men det spørs hvordan det salget går nå med de rentene vi har fått. Skeikampen er i ferd med å bli en hyttelandsby og det er nok ikke lenge før hele denne idyllen her er borte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: