Flytting av spikertelt

_MG_6466, originally uploaded by jechstra.

Denne helga har vi dratt opp på Skeikampen for å flytte vogna og spikerteltet litt. Da vi i fjor høst fikk ny vogn var den så mye bredere enn den gamle så vi tar litt fra plassen til naboen. Nå er all tele og snø borte og vi kan få flyttet alt sammen ganske greit. «Grunnmuren» må bygges ut litt, men det er ikke noe problem så lenge den består av løse lecablokker og boks. Eneste problemet i dag er regnet. Det har sildret jevnt i hele natt, men nå på morgenen er det opphold. Håper bare det holder så vi kan få dette unna.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: