Onsdag 18. juni 2008

Det er jo deilig å være tilbake, men samtidig går en ferie alt for fort. Dagen i går gikk med til å hente saker hjemme i Halden, få fikset en ekstern disk som ikke ville mer osv. Den lokale puben her inne ble også avlagt et besøk. En grei rolig dag uten de altfor store sprella. På kvelden merket jeg trøttheten komme lenge før den skulle. Under hele ferien har jeg prøvd å stå tidlig opp og på den måten vedlikeholde en normal dagsrytme, men kroppen blir allikevel litt lat i varmen. Det har blitt en natt med god søvn, men jeg har våknet til gråvær, det likte jeg ikke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: