Tirsdag 05 februar 2008

Vær: Grått, trist og rett over null
Vekt: se prosjekt

Jeg holder varmen i dag også, ikke noe moro å være syk. Bihulene verker og nesa renner. Ikke moro å være «dett i desa».

Som alt annet går det over på et vis. Faktisk er det lenge siden jeg har vært forkjøla og har greid meg unna de fleste omgangsykeperiodene som har gått, men nå måtte jeg bite i gresset dessverre. Heldigvis kan man lese mail hjemmefra også så man blir ikke helt vekk fra jobben selv om man fysisk ikke er tilstede. I grunnen er jeg ikke så ofte på jobben som andre siden mesteparten av året foregår ute hos kunder så blir det ikke så mange kontordager ut av det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: