Oppdatering av blogg

Jeg har ryddet en del i bloggen i dag og har begynt å legge inn info om Tyrkiaferien vår i fjor sommer. Kroppen kribler etter å komme nedover igjen.

Lommemannen

Avisene er fulle av stoff om dette i dag og det er ganske mye reaksjoner på uttalelsene til Staff i går. Noen har jo til og med gått offentlig ut og bedt ham å vurdere selvmord. Følelsene koker hos mange idag. Jeg forstår ikke Staff, men hvem er gitt å gjøre det og kan derfor ikke skjønne hans bagatellisering av sin klients udåder. Bare mindre ting som politiet har laget hysteri ut av, sier han til pressen. Vel han er forsvarer og skal være det til ytterste for en klient, men å bortforklare overgrep mot barn ved å si at det samfunnet rundt som er kjeltringen og ikke klienten som bare har tuklet litt med noen unggutter som de absolutt ikke vil ha vondt av allikevel, synes jeg er å strekke strikken så den røk. Jeg håper bare inderlig at det er rett mann politiet har fått tak i. Et innlegg i Dagbladet i dag var ganske tendesiøst i tonen mot ekspolitimannen som er eldre bror av tiltalte, da det nærmest blir antydet at han var årsaken til at saken mot Lommemannen ble henlagt i 1999. Det fokuseres på at han var med hjem til broren da ransakelsen fant sted osv. Dette blir en sak som kommer til å fylle en del spaltemeter fremover. Nå må jeg stikke på øvelse, det er noen som trenger en til å trykke på svarte og hvite tangenter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: