Lommemannen

Endelig ser det ut til at barneovergriperen er tatt, men på nyhetene påstås det at Staff mener at det ikke er så graverende saker klienten hans er anklaget for. Staff uttalte på nyhetene at han(den tiltalte) bare hadde tuklet litt med noen unge gutter og at de ikke har tatt skade av det. Ingenting forundrer meg fra den kanten. Jeg må si at jeg føler ren avsky når jeg hører Staff uttale seg på nyhetene. Han legger skylden for det hele på politiet og mener at de har hauset opp befolkningen ved å karakterisere han som en serieforbryter. Utrolig at han kan uttrykke slike meninger. Fy skam!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: