Fredag kveld 11 januar 2008

Kona er i Strømstad i kveld, hun skal på teater med syforeninga, eller skal vi kalle de mobilgjengen? De syr jo ikke lenger, de bare sender meldinger til hverandre via mobil. Jeg sitter her hjemme og slapper av.

Tidligere i dag var jeg på Litteraturhuset og holdt et foredrag i rommet der Anne B. Ragde brøt seg inn og satt klistrelapper på veggen med alle portrettene. Hun var jo ikke avbildet og var nok litt skuffet for det. Portrettene var faktisk meget bra laget.

Vel hjemme i Tistedal lå det en ny dekoder fra Viasat og ventet på meg, men den ble det ikke noe bilde i. Det kommer bare en melding på skjermen at kortet mitt må kobles mot denne dekoderen og det prøvde jeg uten resultat. Deretter har det blitt over tre timer i telefon med Viasat, men de skjønner heller ikke hvorfor jeg ikke får bilde. Jeg ga opp det hele og sa opp abonnementet. Vi har Canal Digital også og det virker bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: