Tirsdager – trenger vi de?

Tirsdag morgen med en liten espresso er ikke dumt. Fikk skaffet meg en slik maskin for en stund siden og etter det ble det omtrent slutt på kaffedrikkinga. En espresso om morgenen og te om kvelden er godt.
Livet er herlig dere, ute regner det og inne er det varmt, og snart skal jeg traske til jobben i dette kvasiværet her nord.
Hvorfor befinner man seg ikke på et sted hvor naturen er litt mere vennlig mot oss?
Uansett så er sikkert tirsdager bra dager de også, de er bare litt inneklemt mellom mandag og onsdag. Tirsdagen kunne ha vært fjernet og delt mellom fredag og lørdag. Deilig med lengere helg! Forøvrig så kommer denne tirsdagen aldri igjen, 31 okt går over i historien og i morgen begynner november. Det er bare to måneder igjen av året, hvor ble det av?
Ellers er dagens aviser fulle av ingenting som vanlig. Valgrot i USA, somalisk ungdomssenter som er i mot integrering og som mister statstøtte. Togene på Østfoldbanen skal visst gå som vanlig og så sa Bondevik nei til samarbeidsregjeringen med Ap etter valgnederlaget i 2001. Verden er altså helt som vanlig, ganske gal:-)
Nå er det jobb!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: