Fotografering

Utløserknappen har gått varm i dag. Motivene stod i kø nede på båten(KNM Alta), men det var vanskelige lysforhold. Skal bli moro å jobbe med de utover kvelden. Det tar tid å konvertere et par hundre bilder og samtidig plukke ut de som er verdt å behandle videre.
Kvelden er med andre ord reddet.
Ellers har jeg kjørt tur-retur Halden de siste 4 timene. Mye kø og folk har det travelt med å kjøre forbi selvom det er fullt foran. Noen ser ut til å oppnå stor nytelse ved bare å komme forbi en bil i køen. Jeg har aldri skjønt hva man oppnår med det annet enn å betale staten mer avgifter i form av økte driftskostnader på bilen. Slike stadige forbikjøringer som ikke fører til noe skaper jo også bare kø bakover når bilene må bremse for å slippe inn en enslig slenger.
Enkelte står på ekstra hardt og plutselig så begynner det å blinke blått i Volvoen som ligger foran deg i køen. Han som ikke orket å ligge i køen og dro forbi flere biler på dobbeltrukket gul linje ble ganske overrasket da den ene han kjørte forbi viste seg å ha skjulte blålys. Blir nok noen kroner minus på kontoen det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: