Thon Hotell Breidablikk

Kjempeservice.

I kveld kom jeg til Arendal og skulle overnatte på Thon hotell Breidablikk.
Dette var min første tur her ytterst på Tromøya og bare navnet låt ok, Breidablikk!
Vel fremme så viste det seg å være et veldig ok hotell og de bygde om overalt så det ga litt inntrykk av arbeidsplass også.
Jeg fikk et flott rom ytterst på den ene fløyen som det ikke var trådløst nett på, det lå for langt bort fra senderen deres. Umiddelbart ble jeg tildelt et annet rom hvor jeg kunne jobbe på den bærbare utover kvelden.
Etter en lang dag var jeg blitt sulten og gikk ned i restauranten. Der satt jeg til livs en bra entrecote og ble godt mett av den.

Tilbake på rommet satt jeg med ned for å jobbe og samtidig slo jeg på TV’n. Surprise!
Noen minutter senere dukket det opp en melding om at det var en beskjed til meg og jeg kvitterte for den, men ingen ting skjedde. Etter diverse slike meldinger på skjermen gikk jeg ned til resepsjonen, men de sa at det var ingen meldinger til meg.
Vel tilbake på rommet ble jeg fortsatt utsatt for kraftig terror fra tv’n. Den ville absolutt gi meg meldinger og det ble håpløst å se på programmene som gikk. Det var nesten som amerikansk tv med reklame annenhvert minutt!
Det var bare å rusle ned i resepsjonen for å spørre hva dette var. Damen i resepsjonen var meget hyggelig å ringte den som var ansvarlig for tv-oppsettet deres. Jeg ruslet tilbake til rommet.
Etter noen få minutter blafret skjermen og alt nullstilte seg. Straks etterpå banket det på døren og utenfor stod den hyggelige damen fra resepsjonen og smilte unnskyldende. Det viste seg at han som var ansvarlig for TV-opplegget hadde lagt inn en liten test på meldinger til seg selv og de var knyttet til rom 202 hvor jeg bodde.
I hånden hadde hun en flaske vin som plaster på såret. Nå var det riktignok irriterende at programmet ble avbrutt hele tiden, men å få en hel flaske vin synes jeg var meget generøst. Det kaller jeg virkelig god kundebehandling.
Thon hotellene steg enda et hakk i min aktelse etter dette. Jeg bruker de så mye som jeg kan, men slik behandling medfører at enda flere hotelldøgn blir lagt til deres fasiliteter.
Skål for Thon hotels.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: