Regnfull ettermiddag i Bygland

Jeg slapper av på hotellet her i Byglandsfjord og hører på radioen hvor det diskuteres livlig hvem som bør bli ny sjef for operaen i Oslo. En slik ansettelse kommer nok til å bli diskutert i milevis av spaltemillimeter fremover. Uansett hva som skjer vil nok ikke alle være enige.
Utenfor vinduet er fjorden i ferd med å forsvinne, noe man kan se av bildet.
Det er raske penger som suges ut av fjorden på denne måten, men hvordan blir det når vinteren kommer og man trenger vann til å drive turbinene? De private kraftselskapene er kun ute etter rask fortjeneste og ser ikke ut til å tenke langsiktig. Fjorden ser ikke pen ut, får bare håpe at det kommer noe regn som kan fylle opp igjen slik at prisene ikke blir astronomiske til vinteren.

Middag.
Jeg har akkurat kommet opp fra restauranten i hotellet etter å ha kost meg med middag. Dagens meny var en saftig entrecote med bakt potet og hel maiskolbe. Faktisk et meget godt måltid og kjøttet får klart godkjent. Veldig ofte får jeg kjøtt som virker som om det er skåret ut av en skosåle, men dette skillte seg ut i klart positiv retning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: