Det årlige fettertreffet

En gang i året samles alle fetterene og har en hyggelig kveld med god mat og drikke. I år var vi i Oslo, da en av fetterene holder til der. Vi er i alt 8 fettere og nå har vi vært på rundgang hos alle. Det har faktisk blitt 8 år siden vi startet med denne samlingskvelden og nå blir det å begynne på en ny runde.
Turen til Oslo gikk bra i dag, det var en del kø på veien innover, mer enn vanlig på en lørdag ettermiddag virket det som. Hjem i kveld var det rolig, men det regnet kraftig. Fra Ås og til Moss regnet det såpass at viskerene måtte gå på full hastighet for at man skulle se. Det var bare å senke farten langt under lovlig hastighet for at det skulle være behagelig å kjøre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: