Fredag kveld på sykkel

Jeg har akkurat kommet hjem etter vel to mil på sykkel. Bena verker litt, men det er deilig. Kona og jeg skulle til min mor i kveld og hjelpe henne litt. I stedet for bil foreslo hun at vi kunne sykle. Ja hvorfor ikke og vi la i vei. Turen gikk bedret enn jeg fryktet da det ikke er mye sykkeltrening jeg har hatt i sommer.
Vel hjemme synes jeg jo selv at det er merkelig at jeg ikke gjør dette oftere. Svett og sliten kommer man hjem, men kroppen har det bra allikevel. Den har veldig godt av det og jeg mistet vel noen gram på en slik tur.
I de siste ukene har vekta jamra seg mindre og mindre for hver gang jeg prøver den. Deilig å se talla blir mindre på displayet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: