Arbeidsferie

Det er norsk sommer og det regner – altså ferietid.
I år har vi bestemt oss for å ferie hjemme, det er mer enn nok å gjøre på huset. Dessuten har vi to campingvogner som også trenger stell. I helga var vi jo en tur på Skeikampen for å rette opp vogna der. Den er gammel, men god og holder nok en sesong til.
Akkurat nå ferierer jeg i Halden med å jobbe. Tidlig til morgenen var jeg ute og klippet ned hekken ned mot naboen. For noen år siden satt vi opp små furubusker og de har vokst og blitt alt for store. Nå gikk de ned for full telling og vi setter heller opp en liten hekk i stedet. Mye penere og lettere å vedlikeholde. Etter vel en time ute så kom regnet for fullt og da ble det å arbeide innendørs i stedet. Kjelleren skal få en overhaling i sommer. Først blir det to nye boder og deretter nytt soverom til kona og meg. Murene i kjelleren har fått et grundig lag med Hey’di vanntetting og i morgen skal det legges et lag til. Deretter blir det å sette opp to lettvegger samt legge gulv. Når dette blir ferdig kan vi flytte atelieet til kona inn i en av de nye bodene og vi kan starte på soverommet som skal passes inn i det gamle atelieet.
Fire uker med ferie skal nok holde og i helgene kommer vi til å dra til campingvogna for å slappe av.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: