Våren kommer

Holevannet

Fortsatt er det is på vannet her, men den tynnes for hver dag som går.
Egentlig er ikke dette noen reell bloggpost da jeg bare tester ut nye muligheter i WordPress. Bildet over er lagt in som /cover – en ny funksjon som gjør at du kan ha en farge eller bilde som bakgrunn for teksten din.

Her kan jeg bruke en farge som bakgrunn for teksten som skrives. Nederst har jeg benyttet et bølgevalg for å få litt variasjon i bakgrunnsfargen. Om jeg kommer til å bruke dette mye fremover tror jeg ikke, men det kan være greit å leke litt med nye muligheter.

Det blir forandring for oss nå i sommer. Etter mange år på Langholmen camping hadde vi bestemt oss for å selge alt sammen, men så dukket det opp en mulighet vi ikke kunne si nei til. Nå er vogna fjernet fra plassen og det gikk meget bra. Nå er det bare å demontere teltet og få sortert alt av bolter, muttere og vinkeljern. Det er mange deler i et slikt telt. For å få dette til å gå greit så merkes alle stenger der de står og de ulike vinkeljerna med navn A, B, C, D og E må sorteres for seg.
I dag har jeg benyttet noen timer på Youtube for å gjennomgå prosessen med å sette opp teltet. Egentlig er det ganske utrolig hva man kan lære på Youtube og der kunne jeg følge et par eksperter som fikk det til å se lett ut å sette opp et slikt telt. Nå har jeg montert dette selv sammen med sønnen min så vi fikk det jo til etter noe plunder og heft, men det står stødig. Etter å ha sett filmene i dag skal det bli mye enklere å få demontert det også, da det gikk tydelig frem av filmen hva de sluttet med. Da blir det å begynne in den enden og resten skal nok «gå av seg selv».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: