Bjønnhøla ute i Røsnes

I dag gikk turen fra Svalerødkilen og over til Røsneskilen for å ta en tur innom Bjønnhøla. Vi har vært der før, men en god tur kan man trygt gå flere ganger. Det er lett kupert terreng å gå i med noen bratte stigninger her og der som kan virke litt tung å passere. Rundtren vi gikk i dag ble på vel 7km og underveis koste vi oss med lunsj ute i «vårsola» som skinte bra i dag. Temperaturen lå på ca. 5-6 grader og det var perfekt vær å gå tur i.

Her er en film fra dagens vandring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: