Morgentur

Påskedagsmorgen opprant og jeg gikk meg en passe god tur i dag tidlig. Det var vindstille når jeg gikk ut og temperaturen var ikke så ille. Dessverre er det ikke alle som kan respektere helligdagsfreden og bondegården nede i hogget her hadde to traktorer ikke gang ved en tømmersamling som de kuttet opp og kløyvde. Jeg gikk med høretelefoner og lyttet til lydbok, men den lyden ble overdøvd av saginga.

Det var litt tåke til morgenen i dag, men den forsvant utover dagen. Jeg skal prøve å få gått en tur til i dag selvom det har blitt ganske surt ute.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: