Mandag 28. des. 2020

Det begynner etterhvert å gå opp for meg at jeg er pensjonist og kan bruke dagene som jeg vil. Vi har svigermor på besøk noen dager og i dag tok vi oss en biltur for å komme litt ut i det flotte regnværet vi har for tiden.
Inne tørker man bort, men ute mottar man mye fuktighet og det er sikkert bra for noe.
Elgåfossen er et greit sted å vise frem til svigermor, hun hadde ikke sett det stedet tidligere. Så vi la avgårde i regnværet og kom oss sydover mot svenskegrensen. Etterhvert som vi kom litt opp i høyden ble det snø, nesten mye snø, hele tre-fire cm med et hvitt teppe som dekket veier og åkrer.
Fremme med Elgåfossen var det ikke mulig å gå ut til den, noe vi heller ikke hadde forventet på denne tiden av året. Det var faktisk mye vann i vassdraget og Enningdalselva flommet over av stolthet der den fløt nedover og gjorde krav på stadig større arealer. Vannet stod helt opp til broa som går ut til fossen og det er lenge siden jeg har sett så høy vannføring der.

Høy vannstand i Enningdalselva

Etter Elgåfossen dro vi en tur ned til Berbyelva for å titte. Den bruste også med fjøre og breiet seg ut noe veldig.

Høy vannstand i Berbyelva også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: