Honnøralderen

Så har dagen kommet da jeg trer inn i en annen tidsalder – honnøralderen. Nå kan jeg altså ta toget til Oslo(fra Halden) for ca. 300,- i stedet for ca. 600,-. Kollektivt skal jo være så enkelt og billig sies det, lurer nå litt på det da. Uansett blir det jo ca. 600,- hvis fruen får lyst til å være med og da lønner det seg å kjøre selv.

Ny tidsalder

Nå på den første morgenen i min nye tilværelse har det vært noen småting å endre på. Telefonabonnementet er flyttet fra jobben over til meg privat og man skal da finne noe som passer for mitt bruk. Til info for alle mine venner og bekjente så beholder jeg jobbnummeret jeg har benyttet i alle år. Jeg så ingen grunn til å bytte det og skulle det komme noen henvendelser ang. jobben så skal nok det gå bra å få lost dem til andre som har overtatt etter meg.
Deretter var det å logge seg ut av Microsoft sine produkter vi har benyttet og i løpet av dagen blir også min konto hos Axiell slettet slik at jeg ikke kan kontaktes via den e-posten.
Når jeg nå sitter her og ser at klokka har passert 09:20 så er det rart å være utlogget fra jobben, men du verden hvor deilig det er. Nå har jeg full frihet til å styre egen tid – så langt fruen tillater da:-)
Jeg har kost meg med jobben i alle år, men alt har sin tid. Heldigvis har jeg ikke vært deprimert over at en slik dato som dette skulle dukke opp. Jeg har en relativt god helse og ser frem (forhåpentligvis) til mange gode år som kona og jeg kan nyte som pensjonister sammen. Dessverre er det ikke alle som er så heldige, for man vet ikke hva morgendagen skal bringe.

Jeg ser frem til mange turer i skog og mark

Ekspedisjoner

Det blir helt feil å kalle seg for et naturmenneske, men de siste årene har jeg kost meg mer og mer ute ved et bål i marka og jeg skal nå prøve å trappe opp dette fremover. Siden jeg har stor interesse for film og foto så drasser jeg kanskje på litt vel mye utstyr når jeg drar ut, men jeg koser meg med det og det er det viktigste. Gjennom det siste året har jeg gått til anskaffelse av et greit utvalg med turutstyr og det meste er prøvd ut med et godt resultat. At jeg nylig var ferdig med boka til Lars Monsen – Mitt liv, gjør sitt til at inspirasjonen stiger. Mine ekspedisjonsplaner er liksom ikke helt på nivå med det han finner på, men å krysse en flik av Ertemarka, sånn 2-3km kan jo være et greit mål for en som har vært kontorgris i alle år:-) Farene i Ertemarka er ikke akkurat de samme som i Canada eller Alaska, men villsvin og ulv har vi her.

Lyden av et knitrende bål er helt topp!
Linsa er stor, men heldigvis ikke så tung

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: