Siste tur til Oslo?

Tirsdag 27. okt kjøpte jeg enveisbillett til Oslo og kom meg hjem med bil. Denne uka blir det innskrenkinger for hvordan vi kan bevege oss og særlig i Oslo. Alle på jobben har fått beskjed om å bli på hjemmekontor og det er jo greit også for meg. Nå er det akkurat 1 mnd. igjen å jobbe før jeg takker for meg og det er ikke sikkert det blir flere turer med toget inn for å gå på jobb. Neste tur inn blir med bil og det skjer nok ikke før jeg takker for meg.
En enveisbillett til Oslo og Alna stasjon kom på 322,-, et ran spør du meg. Kollektivt har blitt utrolig dyrt i Norge og dyrere skal det jo bli hører man. Skremmende.

Blir dette den siste billetten?
Ved ankomst Oslo var kupeén ganske full, men jeg var den eneste med munnbind.
Niste på turen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: